Sådan kontrollerer du, om dine data kan blive offentligt tilgængelige

Sådan kontrollerer du, om dine data kan blive offentligt tilgængelige:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Vælg afsnittet Fortrolighed.
  3. I vinduet Kontrol af datalæk skal du klikke på knappen Søg efter lækager.

Dette åbner vinduet Kontrol af datalæk.

4. Angiv din e-mailadresse i indtastningsfeltet, og klik på knappen Kontrollér.

Kaspersky-programmet begynder at kontrollere den angivne adresse. Hvis kontrollen afslører, at dine data kan være blevet offentligt tilgængelige, vil programmet give dig besked om det og vise en liste over websteder, hvorfra en datalækage kunne være sket, datoen for den mulige lækage og den kategori af data, der kan være offentligt tilgængelige. Hvis du klikker på et link til en datakategori, får du anbefalinger om, hvordan du minimerer konsekvenserne af en mulig lækage af disse data.

Med Kaspersky-programmet kan du kontrollere, om der er mulige lækager af ikke kun dine egne data, men også fra andre brugerkonti, der f.eks. tilhører dine venner og din familie.